SmartWrap® of potcover, opvallend anders!

 In Producten

Is uw product nog niet voldoende opvallend op het moment van presentatie of aankoop; misschien lastig vervoerbaar of moeilijk handelbaar? Voor al deze uitdagingen is een SmartWrap® of potcover een goede oplossing.

De SmartWrap® is een gesealde versie van de al langer bekende potcover. Smartwraps® zijn in veel potmaten verkrijgbaar en worden opgezet aangeleverd. Potcovers hebben een insteeksluiting en kunnen naargelang uw keuze plano of opgezet worden aangeleverd in alle potmaten. Zowel de Wrap als de cover zijn ook leverbaar met een hoge rug en de bedrukkingsmogelijkheden zijn onbeperkt.

Ongeacht uw keuze wordt deze zo ontworpen dat uw product optimaal van de juiste informatie wordt voorzien en tegelijkertijd veel ruimte biedt voor een aantrekkelijke presentatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw product in volle bloei of groei tonen. Voor zwaardere potten is er de mogelijkheid van een makkelijk draaghandel. Ook bieden Smartwraps® en covers goede beschermingsmogelijkheden voor plant of hand (cactus).

Via onze Canadese partner Qualitree, hebben we voor de klant Creek Side, drie opvallende Hydrangea potcovers ontworpen en geproduceerd. Door gebruik van een opvallende vorm en sprankelende kleuren met een heldere typografie op zwarte ondergrond trekken ze veel aandacht bij consumenten. Het gekozen materiaal is milieuvriendelijk, waterafstotend en recyclebaar.

Recente nieuwsitems

Start typing and press Enter to search