Van sfeer naar verpakking | 2024

Ieder jaar maken wij vier inspiratieoverzichten. Binnen de verschillende stijltrends met kleurcombinaties, patronen en illustraties geven wij vorm aan verpakkingen, etiketten en SmartCups®. Deze worden gefotografeerd door Visions Pictures, onze creatieve studio voor fotografie en film. Want onze verpakkingen en etiketten komen optimaal tot leven als ze worden toegepast op een groen product.

De vier themanamen van onze inspiratieborden voor 2024 zijn:

Vind rust in Sharp Serenity, laat u verrassen door de levendige energie van Colorful Clash, ontdek de mystieke aantrekkingskracht van Mystic Greenery en omarm het leven met Viva la Vida,

Sharp Serenity

Een verfijnde en harmonieuze fusie van contrasten kenmerkt dit stijlvolle ontwerp. Scherpe lijnen vinden hun balans met zachte texturen, terwijl diepe tinten harmonieus samensmelten met heldere tonen. Ruwe beelden ontmoeten gracieuze vormen, terwijl vetgedrukte, schreefloze typografie naast subtiele klassieke letters staat. Het resultaat is een gebalanceerd, rustgevend en elegant design, waarin elk element zorgvuldig is gekozen om een sfeer van tijdloze schoonheid te creëren.

Colorful Clash

Bij deze opvallende stijl wordt het oog getrokken naar een overvloed aan kleurrijke en vreugdevolle vormen, vergezeld door letters die lijken te dansen van plezier. Met een scherp gevoel voor levendigheid en speelsheid, straalt dit ontwerp een onmiskenbaar positieve energie uit, als een levendige explosie van kleuren die de geest verfrist, vergelijkbaar met een abstracte bloemenweide in volle bloei.

Mystic Greenery

Dit ontwerp, geïnspireerd door weelderige en ongetemde landschappen, belichaamt een sfeer van romantiek en mysterie. Diepe groentinten en ruige bruine kleuren roepen de adembenemende schoonheid op van de ongerepte natuur, die haar eigen weg volgt met gratie. De subtiele toepassing van typografie en verfijnde lijnen wordt harmonieus gecombineerd met de wilde, natuurlijke texturen en patronen. Het resultaat is een samensmelting van ruwe en verfijnde elementen, die de essentie van het mysterie en de schoonheid van de natuur prachtig tot uiting brengen.

Viva la Vida

“Viva La Vida” haalt zijn inspiratie uit de betoverende kleurrijke Spaanse tegels. Met levendige kleuren en ingewikkelde patronen brengt het de levendigheid en vreugde van het Spaanse leven tot leven. Het roept een gevoel op van vitaliteit en passie, een viering van het leven in al zijn prachtige kleuren. “¡Viva la vida! ¡Más colores alegres!”

Blijf geïnspireerd

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Start typing and press Enter to search