Verduurzamen van groen

Verduurzaming is belangrijk in de sierteeltsector, groene producten vragen om ‘duurzaam’ geproduceerde ‘groene’ (marketing) materialen. Samen met leveranciers innoveren we continu om onze klanten verantwoorde producten te kunnen leveren. Duurzame bedrijfsvoering is een van de speerpunten van ons beleid. Wij zijn uw partner voor duurzame etiketten en verpakkingen.

Verduurzaamd denken

In de keten van botanische producten zijn wij al ruim 80 jaar een vooraanstaand en gespecialiseerd producent. Met onze diensten en producten leveren wij een bijdrage aan de omzet van onze nationale én internationale klanten. Wij bieden vanuit een positieve werkomgeving advies en product op maat en voorzien hiermee in de communicatiebehoefte waarbij de consument tot aankoop wordt gestimuleerd.

Onze unieke bedrijfsstructuur is gericht op continuïteit en personeelsparticipatie. Wij bieden onze werknemers een gezonde werkomgeving, die is gebaseerd op wederzijds respect, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en onderling vertrouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat een stabiel personeelsbestand en een positief werkklimaat de basis zijn voor een duurzame relatie met onze klanten.

Hoe denkt onze doelgroep over duurzaamheid?

Vragen en antwoorden over verduurzamen van groen in onze eerste uitgave van Groenschrift.

Verduurzaamd produceren

Wij selecteren en beheren de grondstoffen voor onze producten op basis van duurzaamheidscriteria en recyclen waar mogelijk ons bedrijfsafval. Deze en andere onderdelen van verduurzaming van het bedrijfsproces staan in onze duurzaamheidsdoelstellingen. Naast ons kwaliteitsmanagement ISO 9001:2015 zijn we zijn we ook FSC®C007957– en PEFC gecertificeerd.. Al onze kartonsoorten zijn geproduceerd vanuit duurzame bosbouw. Ons volledig materiaalassortiment met toepassing in één overzicht zie je hier.

Naast kwaliteit, ISO 9001-2015, zijn wij ook gecertificeerd voor milieu ISO 14001-2015. Met deze certificeringen bewijzen we, dat we naast de integrale kwaliteitsbeheersing van processen ook de focus op verduurzaamde leef- en werkomgeving op orde hebben.

Verduurzaamd samenwerken

Als ketenpartner in de botanische sector zoeken wij altijd naar langdurige samenwerking en versterking van onze klantrelaties. Daarbij staan de wensen van onze klanten voorop, en denken we proactief mee. We zorgen voor up-to-date informatie en leveren hoogwaardige, duurzame producten. In onze visie is verduurzaming in de keten een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Elburg-Smit zet zich daarbij in om uw etiket of verpakking zo CO2-neutraal mogelijk te produceren met gerecycled, bio-based materiaal of FSC®– of PEFC-karton.

Wilt u meer weten over onze visie op duurzaam ondernemen of bent u geïnteresseerd in een van onze andere producten of diensten? Onze accountmanagers staan u graag te woord, klik hier voor hun contactgegevens.

iso-9001-cmyk
iso-14001-cmyk
PEFC_PROMO_2023_ORG
FSC_C007957_PROMO_2023_ORG

Start typing and press Enter to search