header-agricard_001

Bij Elburg-Smit streven we voortdurend naar innovatie om onze milieubelasting te verminderen. We introduceren met trots AgriCard, een duurzaam alternatief voor verpakkingsmaterialen, inclusief onze SmartCups®. AgriCard, gemaakt van 100% landbouwafval zoals stengels en bladeren na de oogst, transformeert agrarisch restmateriaal in een waardevol en volledig circulair product.

Waarom kiezen voor AgriCard:

  • CO2-neutraal: Minimaliseert milieu-impact tijdens productie.
  • Volledig composteerbaar: Zowel thuis als industrieel, afbreekbaar binnen drie maanden.
  • Recyclebaar: Gemakkelijk te recyclen met gewoon oud papier.
  • Duurzaam en Stevig: Water- en vochtresistent, perfect voor diverse toepassingen waaronder onze SmartCups®.
  • Natuurlijke uitstraling: Het materiaal heeft een natuurlijke lichtbruine kleur die het eco-vriendelijke karakter benadrukt.

Met AgriCard kies je niet alleen voor een visueel aantrekkelijk product. AgriCard laat zien dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan, zonder compromissen.

shutterstock_2110411028_004-1

Van materiaal tot product

Voor Hoogeveen Plants uit Hazerswoude-Dorp is een onderscheidend aanbod niet alleen een kwestie van planten en presentatie.

Ook duurzaamheid speelt in toenemende mate een belangrijke rol. Een opvallende toevoeging aan het aanbod van producten is de Agricard SmartCup® in de Joe Bio-lijn. De Agricard SmartCups® waarin de fruitstruikjes in de retail worden gepresenteerd zijn gemaakt van landbouwafval en volledig thuis composteerbaar. Sterker nog de struikjes kunnen met SmartCup en al geplant worden.

In samenwerking met Bob Hoogerdijk, heeft Elburg-Smit deze innovatieve verpakking ontwikkeld en als primeur in de markt gebracht.

goodthins-copy

Start typing and press Enter to search