Disclaimer

Door gebruik te maken van de website www.elburgsmit.com verklaart u zich akkoord met de bepalingen en voorwaarden zoals hieronder vermeld. Elburg-Smit B.V. besteedt zorg aan de inhoud en het onderhoud van haar websites. Toch kan het zijn dat de gegevens op deze website fouten, vergissingen en tegenstrijdigheden bevatten. Elburg-Smit B.V. kan niet garanderen dat de website foutloos zal functioneren en er kunnen daarom ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de site.

De verstrekte informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden en kunnen onderhevig zijn aan veranderingen, op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving. Er kunnen geen rechten worden ontleend door de gebruiker aan de informatie op de website. Noch Elburg-Smit B.V., noch (potentiële) leveranciers die informatie voor gebruik op deze website verstrekken, kunnen verantwoordelijk worden gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website en de verstrekte informatie.

Elburg-Smit B.V. aanvaardt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor de inhoud van eventuele websites die worden aangehaald als links op haar website. De persoon die gebruik maakt van deze websites is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van deze informatie. Elburg-Smit B.V. is op niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit, of in verband staat met, informatie en/of documenten die beschikbaar worden gesteld op deze website. Ook is Elburg-Smit B.V. niet verantwoordelijk of voor directe of indirecte schade, die voortvloeit uit of in verband staat met de elektronische verstrekking van informatie en/of documenten door de gebruiker.

Intellectuele eigendomsrechten

Elburg-Smit B.V. behoudt alle rechten (auteursrecht, merkenrecht en octrooi) met betrekking tot de informatie op deze website (waaronder teksten, grafisch materiaal, vormgeving, foto’s, video’s, afbeeldingen en logo’s). Behalve voor persoonlijk gebruik, is het uitdrukkelijk verboden om deze uit te dragen, te reproduceren, te publiceren of de inhoud van deze website te verspreiden op welke wijze dan ook zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Elburg-Smit B.V..

Cookies

Elburg-Smit B.V. gebruikt momenteel geen cookies om uw bezoek te registreren.

Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee is het mogelijk dat de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens koppelen aan onze site. Elburg-Smit B.V. heeft hier geen invloed op. U kunt dit via de instellingen in uw browser voorkomen.

Start typing and press Enter to search