VAN SFEER NAAR VERPAKKING | 2020

Luxury nature | Delicate nature | Outspoken Nature

Luxury Nature

December 2020

Ons laatste stijlthema van 2020 heet ‘Luxury Nature’.

‘Luxury Nature’ staat voor elegantie, klasse en liefde voor ons vak. Van al het moois wat wij onderweg zijn tegenkomen hebben wij persoonlijk een collectie samengesteld van natuurlijke- en luxe duurzame materialen met een verrassende twist. Een persoonlijke verrijking van huiskamers en tuinen die in verbinding staan met de omgeving. Grote, volle bladeren en bloemen met diepe en warme kleuren. Rijke textuuruitingen als ribfluwelen bekleding, velvet materialen met een mix van messing, gekleurd glas en groen tinten. Een persoonlijke verrijking waarin groen met goud wordt gecombineerd. Warme tinten die samen zorgen voor een prachtig en chique geheel.

Laat u inspireren door ons winter thema!

VAN SFEER NAAR GROEN

Delicate Nature

September 2020

Stijlthema ‘Delicate Nature’ gaat over het waarnemen van kwetsbaarheid en kenmerkt zich in diversiteit en vertraging. Een stap terug doen en oog hebben voor onszelf en onze leefomgeving. Een positieve bijdrage leveren aan de klimaatverandering en een verduurzaamde levensstijl. Aandacht hebben voor de natuur met respect voor bloemen en planten.

De materialen in dit thema zijn ondergeschikt aan het kleurgebruik en vrije vormen. Het kleurenpalet straalt “zachte energie” uit, met levendige pastelkleuren en alledaagse en vernieuwende neutrale kleuren; kleurrijk maar niet schreeuwend. Dessin- en verpakkingsideeën met subtiele patronen en texturen. Een stijlthema waarin eerbied en waardering gecombineerd worden met botanisch groen. Het draait om zelfzorg en het opnieuw in contact komen met de natuur, waarbij de focus ligt op upcycling, ambacht en duurzaamheid. Laat u inspireren door ons herfst thema ‘Delicate Nature’!

VAN SFEER NAAR GROEN

Outspoken Nature

April 2020

Ons eerste stijlthema van 2020 heet ‘Outspoken Nature’. ‘Outspoken nature’ staat voor ‘uitgesproken natuur’. De natuur weerhoudt zich van het corona virus en onzekerheid. Zij bloeit en groeit mee met het jaargetij, in haar meest heldere, frisse kleuren en pure vormen.

De kleuren zijn gedurfd en fel met neon als accent. Dessin- en verpakkingsideeën met eigenzinnige en grillige patronen en texturen. Onconventionele vormen die de basis voor dit thema vormen. Een stijlthema waarin expressie en eigenwijsheid gecombineerd worden met botanisch groen. Een beetje inspiratie kan tot positieve afleiding zorgen. Dus laat u inspireren door ons lente thema!

VAN SFEER NAAR GROEN

Wilt u geïnspireerd blijven door onze nieuwsbrief?

Start typing and press Enter to search