VAN SFEER NAAR VERPAKKING | 2019

Urban Etnic | Soft NatureGold delicious | Colorblock

Urban Etnic

December 2019

Ons vierde en laatste stijlthema van 2019 heet ”Urban Ethnic”. It’s the most wonderful time of the year’, de decembermaand is een feestje, de wintertijd, samen genieten en het aftellen naar een nieuw jaar is begonnen.

De kleuren zijn geïnspireerd op de donkere dagen gecombineerd met natuurlijke en levendige aardetinten, wat verassende combinaties oplevert. Dessin- en verpakkingsideeën met etnische lijntekeningen en grootse, grillige bloem- en bladmotieven. Organische vormen en zachte, natuurlijke materialen vormen de basis voor dit thema. Een stijlthema waarin de warme en feestelijke uitstraling gecompleteerd wordt met het botanisch groen. Laat u inspireren door ons winter thema!

Soft Nature

September 2019

Van het ‘rijke’ Gold Delicious gaan we naar het zachte en ingetogen stijlthema ‘Soft Nature’.

Het kleurenschema biedt een verfijning en subtiliteit, met blushtinten, een donkere tint bruin en aarde grijstinten in combinatie met de Pantone kleur van het jaar 2019: living coral.

De zachte vormen van de botanische dessins geven een schilderachtig element in veel van de ontwerpen. Een thema met een scala aan natuurlijke ontwerpelementen waarmee u veel combinaties kunt maken, wat betekent eindeloos aan variëren. Laat u inspireren!

Gold delicious

Juni 2019

Ons tweede stijlthema ”Gold Delicious’’ bevat materialen van hoge kwaliteit in rijke en diepe kleuren met warme ‘zomerse’ goudaccenten.

Het thema straalt een luxe en nostalgische sfeer uit met een ingetogen gevoel van rijkdom. Dessin- en verpakkingsideeën met een gestileerde vormgeving, die geïnspireerd zijn op de klassieke stijlperiode Art Deco. Veel boogvormen, zachte aaibare stoffen en een combinatie van materialen als marmer, messing en geborsteld staal.

Een stijlthema waarin de mooie luxe uitstraling gecompleteerd wordt met de warme kleuren van botanisch groen. Laat u inspireren!

Colorblock

April 2019

De lente is een feestje; de eerste zonnestralen, blauwe luchten, fluitende vogels, groene weiden, bloeiende bloemen en planten, in uw tuin lekker lui relaxen!

De heldere primaire kleuren vormen samen met de lichte blushtinten een verrassende combinatie wat resulteert in een kleurrijk en vrolijk palet dat creativiteit oproept.

Dessin- en verpakking ideeën waarbij de primaire kleuren voor het juiste grafische contrast zorgen met de lichtere kleuren. Een kleurpalet wat een sterke verbinding heeft met de natuur om ons heen. Laat u inspireren door onze inspiratie Spring: Colorblock.

Wilt u geïnspireerd blijven door onze nieuwsbrief?

Start typing and press Enter to search