Thematische potcover, Internationale vrouwendag

 In Elburg-Smit, Producten

Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Deze dag staat in het teken van vrouwen, het streven naar gelijkwaardigheid en het vieren wat vrouwen hebben bereikt.

Ook grote retailers als Lidl en Aldi spelen steeds meer in op deze vrouwvriendelijke dag. Leveranciers als kwekers en exporteurs haken daarbij aan. Onze Griekse klant Kaltakis & Co Floraseed’ uit Thessaloniki is een grote leverancier van zo’n retailer. Samen met Kaltakis hebben wij, speciaal voor Griekenland, een mooie potcover ontworpen en geproduceerd met daarop de Griekse vertaling van de tekst ‘Gefeliciteerd met Internationale vrouwendag’. De potcover is gemaakt van hoogwaardig gerecycled PP. Ook voor Bloemen en plantenexporteur Salomo werd een ontwerp voor internationale vrouwendag gemaakt. In dit geval een SmartCup® 10,5 voor de Duitse markt.

Onze klant specifieke potcovers en SmartCups® zijn perfect actiematig inzetbaar voor thema’s, zoals Moederdag, de kerstdagen en Halloween. De aantrekkelijk presentatie maakt uw product onderscheidend in het winkelschap. Wilt u ook een potcover of SmartCup® op maat laten ontwerpen en produceren? Neem contact op met uw accountmanager. We gaan graag voor u aan de slag.

Recente nieuwsitems

Start typing and press Enter to search