Potcovers 5,5 cm voor succulenten

 In Elburg-Smit, Producten

De praktische en in het oog springende potcovers 5,5 cm voor succulenten, mochten wij voor Arco Lock Potplanten uit ’s Gravenzande produceren. Arco Lock Potplanten is een leverancier van een veelzijdig assortiment succulenten. De 5,5 cm potmaat maakt deel uit van hun uitgebreid assortiment met verschillende soorten binnen de succulententeelt.

Door de praktische vorm, de hoge achterzijde, voorkom je dat de succulent beschadigd raakt. Ondanks zijn kleine formaat kan je er alle gegevens kwijt op; van plantenpaspoort, verzorgingstips, botanische naam, afbeelding tot en met prijscommunicatie.

Mooie planten verdienen goed materiaal. De potcovers zijn gemaakt van Solidcard, wat betekend dat het een combinatie materiaal is van karton met een laagje PE-coating wat 100% recyclebaar is. Dit maakt de potcovers goed vochtbestendig en kunnen deze na gebruik bij het papier/ karton afval. De potcovers bieden we ook aan in materiaal Terraboard. Een FSC® gecertificeerd karton met een PLA bio-based coating wat 100% recyclebaar en composteerbaar is.

Met de potcovers als toegevoegde waarde aan de succulenten zal de verkoop stijgen.

Recente nieuwsitems

Start typing and press Enter to search