Nieuwe lijn Griffioen: 100% natuur

 In Duurzaamheid, Producten

Onder de paraplu van het assortiment ‘Hello Garden’ van Griffioen Wassenaar BV is de nieuwe lijn ‘100% Natuur’ toegevoegd.

Een in het oog springend concept waar de boodschap ‘plant en pot samen planten’ sterk wordt beschreven en gevisualiseerd. ‘100% natuur’ wordt als pilot de aankomende weken in 4 tuincentra door Nederland gepresenteerd. De uitwerking voor ‘100% Natuur’ met in eerste instantie alleen Wild & Inheems planten, is in beeld en boodschap beknopt en helder. De collectie is te herkennen aan de volledige composteerbare ronde pot die uit twee varianten bestaat. Beide potten breken in 2 à 3 maanden af in onze relatief koude grond.

Doordat de pot samen met de plant in de grond wordt gepoot, is dit totaal product zowel milieu- als gebruiksvriendelijk. De consument geniet van een stukje Nederlandse natuur, heeft geen plastic afval en koopt dus een duurzaam product. Ook het hangetiket op bamboestok is van gecertificeerd FSC-karton met een laagje PLA biobased coating en is 100% recyclebaar. Er is gekozen voor een bestaand en standaard mes waardoor we de etiketten gemakkelijk, in combinatie en snel kunnen produceren.

De planten in potten worden aantrekkelijk gepresenteerd op tafels, aangevuld met bijbehorende POS materialen. Met tafelbanners en prijsmolens in de krachtige kleuren oranje en donkerblauw, wordt de boodschap en presentatie versterkt en compleet gemaakt. Wilt u meer lezen over Griffioen en de lijn ‘100% Natuur’ klik dan op de volgende link  griffioenwassenaar.nl/biopotten

Recente nieuwsitems

Start typing and press Enter to search