Keramiek, alleen anders!

 In Duurzaamheid, Producten

De SmartCup® is een aantrekkelijk alternatief voor de keramiek pot. Nu keramiek in mindere mate beschikbaar is, hebben we de ‘keramiek’ lijn toegevoegd aan ons standaard assortiment SmartCups®. Uw kamerplanten in inspirerende en tijdelijke ‘potten’. Dat kan met onze verduurzaamde SmartCups® P9 en P12.

Exclusief voor de botanische markt produceren wij in Nederland SmartCup® voor kweekpotten maat 9 en 12, met of zonder omgekrulde rand. Wij kunnen elk gewenst design toepassen, ook in kleine oplages. De SmartCup® kan zowel aan de binnen- als aan de buitenkant worden bedrukt en de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Denk aan alle mogelijke kleuren en achtergronden als tin, keramiek of terracotta of een afbeelding van uw product, en speciale verzorgingstips. Ook een barcode kan worden mee gedrukt.

SmartCups® zijn makkelijk en snel te verwerken en daardoor perfect actiematig inzetbaar voor thema’s zoals de feestdagen Moederdag en kerst. De aantrekkelijke presentatie maakt uw product onderscheidend in het winkelschap. Het hoogwaardige karton is 100% recyclebaar en kan dus bij het papierafval. De waterdichte SmartCup® is daarmee een aantrekkelijk én duurzaam alternatief voor keramiek.

Recente nieuwsitems

Start typing and press Enter to search