Caladium Colours

 In Producten

De Caladium is de kleurrijke parel in huis en heeft oneindig veel varianten. Van roze tot groen, van wit met roze vlekken tot donkergroen met roze spikkels. Deze bijzondere kamerplant met prachtige patronen wordt binnenkort de blikvanger in het assortiment van Smit kwekerijen.

Caladiums groeien een beetje anders dan we gewend zijn, ze hebben een hele duidelijke cyclus. De Caladium is een bolgewas en groeit onder de grond. Na het poten zal de plant na een aantal weken de eerste stelen laten zien. Door wekelijks goed te verzorgen krijgt hij energie om te groeien. Als de plant volledig is uitgekomen kan je gaan genieten van de mooie en vrolijke bladeren. In de winter gaat de Caladium in winterrust, je kunt dit herkennen aan het afsterven van de bladeren. In het voorjaar en in de zomer komen de bladeren van de Caladium gewoon weer omhoog.

Voor deze prachtige plant hebben we het etiket boekje ‘Continious Caladium colours growth’ ontwikkeld. De duidelijke cyclus komt terug in kleurrijke en geïllustreerde cirkels.

Recente nieuwsitems

Start typing and press Enter to search