20 jaar Sundaville®

 In Beurzen - Evenementen, Elburg-Smit, Producten

Sundaville® is blij met deze mijlpaal: een 20-jarig jubileum is niet iets dat je van de ene op de andere dag bereikt! Sundaville® is een van de top merken van veredelaar MNP / Suntory alsmede één van de meest geliefde planten door leveranciers en consumenten op dit moment. In feite hebben de veredelaar, vermeerderaars en kwekers in heel Europa Mandevilla omarmd en ervoor gezorgd dat consumenten erdoor worden verrast in vele vormen van toepassing en potmaten. Sundaville® heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld, niet alleen op het gebied van genetica, maar ook op het gebied van branding & marketing.

Tijdens de FlowerTrials 2022, afgelopen juni, heeft MNP / Suntory genoten van het vieren van deze belangrijke prestatie. Met alle partners en relaties, had MNP/ Suntory de gelegenheid om een klein feestje te organiseren om met elkaar een aantal leuke momenten door te brengen en al hun partners te bedanken.

Het bouwen van een merk als Sundaville®, met de grootste collectie in Mandevilla, kost veel energie, passie en samenwerking. Al deze kenmerken vindt MNP / Suntory terug in de samenwerking met Elburg-Smit. Dankzij de actieve en continue concepten die samen worden gemaakt, is Sundaville® herkenbaarder op winkelvloeren met name door zijn goede uiterlijk en merknaam. Hierdoor kiezen consumenten steeds meer voor Sundaville®. Het doel, de consument binden aan Sundaville, willen we de komende jaren graag verder bekrachtigen. Samen ontwikkelden we een mooi BIO, FSC®-gecertificeerd karton concept; een tray, SmartCups® en POS materiaal voor een CC-trolley in drie verschillende kleuren (rood, roze en groen). Gemaakt voor de promotie van kleine potten voor exporteurs en tuincentra.

Recente nieuwsitems

Start typing and press Enter to search