SmartCups® met kerst

 In Duurzaamheid, Producten

SmartCups zijn makkelijk en snel te verwerken en daardoor uitstekend actiematig inzetbaar voor thema’s zoals de feestdagen, Moederdag en kerst. De aantrekkelijke presentatie maakt uw product onderscheidend in het winkelschap. Zoals de afgebeelde kerst SmartCups® van Waterdrinker, die we hebben geproduceerd en afgewerkt met goudfolie voor een extra feestelijke uitstraling.

Het hoogwaardige karton is 100% recyclebaar en kan dus bij het papierafval. De waterdichte SmartCup® is daarmee een aantrekkelijk én duurzaam alternatief voor keramiek. Consumenten kiezen dan ook graag voor de meerwaarde van een product in een SmartCup®. Exclusief voor de botanische markt produceren wij in Nederland SmartCups® voor kweekpotten maat 9 en 12, met of zonder omgekrulde rand. Wij kunnen elk gewenst design toepassen, ook in kleine oplages. De SmartCup® kan zowel aan de binnen- als aan de buitenkant worden bedrukt en de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Denk aan alle mogelijke kleuren en achtergronden als tin, keramiek of terracotta of een afbeelding van uw product, en speciale verzorgingstips. Ook een barcode kan worden mee gedrukt.

Om de SmartCup® compleet te maken, bieden wij ook een bijpassend SmartClick-etiket waarmee uw product nog meer attentiewaarde krijgt.

Recente nieuwsitems

Start typing and press Enter to search