Nieuwkomers Syngenta

 In Elburg-Smit, Producten

Nieuwkomer Dahlia Sincerity van Syngenta heeft de FleuroStar Award 2020 gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de FlowerTrials in juni in Nederland en Duitsland. Fleuroselect-leden kunnen hun beste kweek van het seizoen aanbieden om de nieuwe winnaar met een ‘Wow factor’ te worden.

Voor de introductie van andere bijzondere nieuwkomers heeft Syngenta ons in de arm genomen. Concept en ontwerp is een specialiteit van ons. Wij staan voor persoonlijk advies, meedenken en samen resultaat boeken. Ons creatieve team creëert verrassende en sterke uitingen om nieuwe introducties opvallend in de markt te zetten.

Onze vruchtbare samenwerking heeft al een aantal mooie concepten voortgebracht, waarvan ‘Shortcake Blueberry – Garden Sweetheart’ in beeld is gebracht.

Beide labels die u hieronder ziet zijn te bestellen in de Syngenta webshop. Het label in taartvorm richt zich op grotere potmaten in tuincentra. Het kleinere ronde label is uitermate geschikt voor kleinere potmaten in bouw- en supermarkten.

Recente nieuwsitems

Start typing and press Enter to search