Deze vacature is verlopen

We hebben onze collega gevonden!

Vacature

Inpakker – fulltime (2-ploegendienst: 32 – 40 uur)

Elburg-Smit is een moderne drukkerij met 90 jaar ervaring in de grafische sector en nog altijd een jong en dynamisch bedrijf. We produceren een grote variatie aan etiketten, verpakkingen en promotiematerialen voor de botanische markt. Met 95 collega’s staan we voor kwaliteit en een prettige en ambitieuze werksfeer. Samen zijn we trots op ons innovatieve en sociale bedrijf.

En jij, jij bent precies wat we nodig hebben!

Onze prachtige producten vragen om een zorgvuldige inpakker. Jij maakt voor ons het verschil door onze klanten nóg tevredener te maken. Samen met je team werk je in onze ruime en prettige productieruimte. Je collega’s zijn blij met je komst en jij gaat na het werk voldaan naar huis. Jíj hebt het verschil gemaakt én je hebt een leuke werkdag gehad. Er is altijd ruimte voor een lolletje en vooral voor je eigen identiteit. In je rol van inpakker kun je bij ons de eerste stap zetten in een carrière met doorgroeimogelijkheden.

Omdat je in ploegendienst werkt, heb je de ene week vrijwel de hele middag voor jezelf. In de andere week werk je 4 dagen en kun je rustig opstarten, want je hoeft pas om 13.45 uur aan de slag. Die week ben je vrijdag vrij. Alle gelegenheid om bijvoorbeeld te sporten via ons sportplan. Bovendien ontvang je een marktconform salaris dat recht doet aan jouw ervaring en kwaliteiten. En als mooie bijkomstigheid ontvang je bij een goed jaar een winstuitkering – een extra beloning voor jouw inzet en harde werk!

Kom jij op de koffie om te kijken of de klik wederzijds is met onze financieel gezonde en dynamische organisatie? We vinden het leuk om je meer te vertellen want we hebben jou wat te bieden!

Wil je meer weten over de functie, bel dan gerust Hans Smits (Leiding Nabewerking) op telefoonnummer 0252-261347. Natuurlijk mag je ook meteen rechtstreeks contact leggen met Mariëlle, onze personeelsmedewerker. Zij is benieuwd naar je CV! Stuur een e-mail naar mterlaak@elburgsmit.com of bel 0252-261364.

Bekijk ook onze andere vacatures:

Start typing and press Enter to search