Vacature

Accountmanager Duitsland
40 uur

Elburg-Smit is een moderne drukkerij in Sassenheim met 90 jaar ervaring in de grafische sector. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van etiketten, verpakkingen en promotiematerialen voor botanische gewassen. Met onze 95 medewerkers staan we voor kwaliteit en een prettige en ambitieuze werksfeer. Met recht zijn we trots op ons innovatieve en sociale bedrijf. Concept, creatie en productvervaardiging samen met een ‘up to date’ botanisch beeldarchief, maken Elburg-Smit een volledig toegeruste partner voor commerciële activiteiten in de botanische branche.

De functie
We breiden ons verkoopteam graag uit met een accountmanager die zich gaat richten op Duitsland. Vereiste is dan ook dat je de Duitse taal uitstekend beheerst en dat je bereid bent te reizen. Ons doel is het aangaan van langdurige klantrelaties en jouw enthousiasme en kennis zijn daarbij van groot belang. Je zoekt zelf naar mogelijkheden om nieuwe klanten te vinden en bestaande relaties uit te bouwen. Vanuit het bedrijf krijg je daarbij op een breed vlak ondersteuning van gedreven collega’s. Op klant/orderniveau vorm je een team met collega’s van ordermanagement.

Wat wij bieden

  • Contract 40 uur;
  • Competitief salaris passend bij je ervaring en vaardigheden;
  • Auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon;
  • Pensioenregeling;
  • Bonusregeling;
  • Fietsplan;
  • Sportplan;
  • En we staan er altijd voor open om mee te denken in ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Functie-eisen:
Naast MBO+/HBO- werk- en denkniveau beheers je de Duitse taal uitstekend (voorkeur voor een native speaker). Kennis van de botanische markt is duidelijk een pré.

Informatie
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Mariëlle ter Laak, telefoon 0252-261364.

Solliciteren
Spreekt deze uitdagende functie je aan, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en je CV aan mterlaak@elburgsmit.com.

Bekijk ook onze andere vacatures:

Start typing and press Enter to search